I dag gleder jeg meg skikkelig til middag!
Vi skal ha kyllingfrikasé.
Det tar en liten evighet å lage, så jeg gjorde mesteparten i går kveld.
Viktig å gjøre det man kan på forhånd, det er et av mine motto.
Så i dag skal kyllingen deles, sausen kokes og alt spises.
Eller i alle fall det vi klarer å få i oss. Ser litt mye ut.
Vel vel, god middag, folkens
Namnam, det høyrest godt ut.
SvarSlettEvigheter sidan eg smakte kyllingfrikassè.
(får seie som svigermor bruka: hadde eg ikkje synda sidan
eg åt kyllingfrikassè så ...)
Håpe det smakte.
God helg frå Anne-Mari
Takk for tipset. Lenge siden sist men kyllingfrikassé er farlig godt!
SvarSlettSå mange gode retter man laget før da noen hadde tid til å stå på kjøkkene og kose seg med tilberedning av maten. Nå skal det som regel gå så fort og utvalget av retter blir deretter :)
SvarSlettpusulabet
SvarSlettsex hattı
https://izmirkizlari.com
rulet siteleri
rexbet
JİJ