fredag 26. august 2016

Gammeldags rett med vri- middagstips

I dag gleder jeg meg skikkelig til middag!

Vi skal ha kyllingfrikasé.

Det tar en liten evighet å lage, så jeg gjorde mesteparten i går kveld.
Viktig å gjøre det man kan på forhånd, det er et av mine motto.
Så i dag skal kyllingen deles, sausen kokes og alt spises.
Eller i alle fall det vi klarer å få i oss. Ser litt mye ut.

Vel vel, god middag, folkens

3 kommentarer:

  1. Namnam, det høyrest godt ut.
    Evigheter sidan eg smakte kyllingfrikassè.
    (får seie som svigermor bruka: hadde eg ikkje synda sidan
    eg åt kyllingfrikassè så ...)
    Håpe det smakte.

    God helg frå Anne-Mari

    SvarSlett
  2. Takk for tipset. Lenge siden sist men kyllingfrikassé er farlig godt!

    SvarSlett
  3. Så mange gode retter man laget før da noen hadde tid til å stå på kjøkkene og kose seg med tilberedning av maten. Nå skal det som regel gå så fort og utvalget av retter blir deretter :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...