Elins Pølseform. Til 3-4 personer.
ca 1/2 pose ferdig gratinerte poteter |
1 paprika |
ca 1/2 pose grønnsakblanding |
Gulost |
3-4 kjøttpølser |
Ca. målene er oppgitt fordi dette var en reste-oppsamlingsmiddag. Tok rett og slett det som var igjen i posene. :-D Stemmer sånn ca. :-)
Ha rapsolje (el.annet) i bunnen av en ildfast form (1,5 liters form holder). Ha i litt hvitløkspepper i oljen.
Ingrediensene tømmes lagvis oppi med potetene nederst og pølser på toppen under osten.
Midt i ovnen, 200 grader, 25 minutter. Ca. I min ovn ble det sånn.
Resultatet. |
Gjerne lompe som tilbehør. |
Velbekomme!
Her skinner sola i dag, og vi skal ut på lekedate med noen Totninger. Passer bra.
Ha en fin lørdag!
snadder mat det Elin:-)
SvarSlettha en fin Lørdag
Åse
Godt tips!
SvarSlettHej Elin
SvarSlettFin tips.
Der er har været "råhygge" her.
Ønsker dig en god lørdag.
Knus Hanne Bente ♥
Har laga denne, men då har eg skrella poteter og laga kvit saus. Godt tips å bruke fløtegratinerte poteter, då går det kjapt!
SvarSlettenkelt og greit, akkurat sik jeg liker det.
SvarSlettikke så glad i pølser da.. men det glir ned;)
ha en fin lørdagskveld:)
Det er så enkelt at det er lett å glemme å lage det. De fleste oppskriftene jeg legger ut her er av samme kaliber. :-) Kan sikkert bruke kjøttdeig eller noe WB?
SvarSlettTakk for tips!! Og fortsatt go' hælj!
SvarSlettLurt :-)
SvarSlett