Dette trenger du:
Ferdig wokpose med brokkoli, gulrot, sukkererter, kål. (Jada, du kan fint skjære det opp selv og sånn, men jeg dette skulle være skikkelig lettvint, ikke sant.)Kylling i biter.
En rød paprika.
En middels purre.
En løk.
Krydder: Karri, grillkrydder for kylling.
Kremost med Afrikansk paprika.
Matolje.
Pitabrød.
Karribilde fra google |
Dag en:
Kyllingwok i pitabrød.
Hiv alt unntatt pitabrødene i en wokpanne, bruk godt med olje og karri.
Sørg for å lage rikelig med kyllingwok.
Varm pitabrødene i brødrister.
Stapp woken inni brødet.
Kos deg.
Dag to:
Pitapizza med kyllingfyll.
Smør pitabrødene med et godt lag kremost.
Ha på restene fra gårsdagens wokmiddag.
Legg på noen osteskiver.
Grill på 250 grader midt i ovnen
til osten er gylden.
(ca. 5-8 minutter)
Bon apetitt!
Mmmm..
SvarSlettTakk.
:)
Vel bekomme. :-D
SvarSlettå det hørtes godt ut. Og enkelt!
SvarSlettHej Elin.
SvarSlettUhm, ser lækkert ud.
Ønsker dig en god lørdag.
Knus Hanne Bente ♥
Så godt ut.
SvarSlettTusen takk for tipset.
Ha en fin helg
Oh, JEG fikk i alle fall lyst på kylling!
SvarSlett*roper til gubben at vi må på butikken*
:-)