torsdag 28. juli 2011

Jo Nesbø, Hodejegerne.~ En slags bokanmeldelse.

Jeg kastet meg til sengs,
buret meg ned i dyna
og rakte hånda mot 
nattbordet 
der en ny
Jo Nesbø-bok lå. 
Jeg gledet meg
til nok en heit date
med han Harry Hole. 
Jeg kroet meg og åpnet boka...

Ingen Harry på første side
ingen Harry på andre side. 
Panikken tok meg og 
jeg bladde som en gal. 
INGEN Harry. 
Skuffelsen 
var stor. 

Jeg bestemte meg for
å likevel kose meg
med boka. 
Og når jeg kom over
det første sjokket
leste jeg med 
stor iver. 
En fasinerende bok 
fra en svindlers 
ståsted. 
Prøv 
den
du 
og. 
:-)



5 kommentarer:

 1. Harry er en fin mann å gå til sengs med! Det gjør jeg også hver eneste kveld.. Hodejegerne ha jeg ikke lest. Var ikke Harry der i det hele tat??
  Har kun lest Snømannen og Panserhjerte. Likte begge. Har som deg først oppdaget Jo Nesbø sine bøker i den senere tid. Var skeptisk. Men nå elsker jeg måten han skriver på!

  SvarSlett
 2. Ingen Harry, ikke i det hele tatt. Ikke en eneste bokstav om ham. :-D Skikkelig nedtur. :-D MÅ finne flere Harry Bøker, bare MÅ. ;-) Har ikke lest de du nevner, men regner med biblioteket kan finne på å ha dem. :-)

  SvarSlett
 3. Harry er ikke i denne boka, og for meg ble dette er skuffelse..syns den ble litt too much, en "mannebok" med vel mye action..sikkert godt utgangspunkt for et filmmanus, men jeg savnet gode gamle Harry... Absolutt lesbar, men dette er ikke nesbø som vi/jeg normalt kjenner han..syns jeg! :-)

  SvarSlett
 4. Ja, språket var ikke akkurat "frøken-språk" heller. Lesbar, og verdt å prøve, men ikke om Harry. :-) derfor jeg har kalt innlegget bokanmeldelse og ikke bokanbefaling. :-D sånn som den forrige jo-boka.

  SvarSlett
 5. Jeg elsket denne boka, jeg. Synes plottet var knallbra - selv uten Harry. Men tar gjerne i mot flere Harry-bøker, jeg også, herlig med en hovedperson som er litt "rufsete" i kantene! :o)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...