Saftige peanøttsmørkjeks
1 boks grovt peanøttsmør2,5 dl sukker 2 egg
Bland alt med en mikser og sett på bakepapirkledd stekeplate. Bruk en mengde på 1/4 ss til hver kjeks.Trykk de litt flatere med en gaffel.
Stek i 10 minutter, midt i ovnen på 170 grader.
Avkjøles på rist, oppbevares i tett boks og nytes!
Jeg har aldri bakt disse før, og den mest ærlige matanmelderen her i huset sin kommentar var:
"mmmmmmmmm" ~og i neste sekund: "je er tyst". (jeg er tørst)
Ja! De ble gode. og JA! der er vel mye sukker i dem...men men man skal jo (helst) ikke spise av de hver dag.
Stek i 10 minutter, midt i ovnen på 170 grader.
Vel bekomme!!
"Snap shot " fra prosessen:
Jeg skal ikke si hva det så ut som om vi hadde hatt oppi bollen,.... men det er jo sluttresultatet som teller...:-)
Des.2011:PST-sist jeg bakte disse brukte jeg bare halvparten av sukkermengden! De ble like gode!!
Des.2011:PST-sist jeg bakte disse brukte jeg bare halvparten av sukkermengden! De ble like gode!!
mmmm... de så gode ut :) Det usunne er ofte det beste ja! For mye og for lite av det gode forderver alt sies det, så passe av disse blir bra!
SvarSlettja... tror du det er ok at jeg spiste is til? akkurat passe mye is til akkurat passe mye kjeks?? :-D
SvarSlettmen i morgen...da blir det full skjerpings.. tenker jeg..
herlig at så mange av "mine" lesere har oppdaget din superherlige blogg!!! hvordan kan det ha seg..Hmmm ;o))
SvarSlettDe der kjeksa ser bare YUMMY ut!!!!
klems☻
aha! Er det der de kommer fra!! :-) Jeg tar i mot med største glede. :-)
SvarSlettSer jo meget gode ut :) Og like best at det var så lett. En oppskrift etter min smak ;)
SvarSlettJa de var kjempe-enkle.. men for å være ærlig så syns jeg det ble for mye sukker i dem. De ble litt "dorske"..om du skjønner hva jeg mener.. Skal prøve de igjen senere med halvparten av sukkeret. Smaken ble litt borte. Men vonde var de ikke da. :-D
SvarSlettDe falt nok i smak. :-) Så fint det var på siden din med den vakre blomsterranken.
SvarSlettHa ei fin uke.
Klem fra Eva :-)
Mmm, de så deilig usunne ut!!
SvarSlettKan testes ut når vi pakker ut igjen kjøkkenutstyret
etterhvert.
Takk, Eva.
SvarSlettOg HA: ja det må du gjøre. De blir faktisk bedre for hver dag. Har ligget i norgesglass. Myke kjeks..men heter det kjeks da da?
Har bakt og lagt ut oppskrift av lignende selv. Fantastisk gode og helt klart beste jeg vet!
SvarSlettFARLIG å bake.... ;)
Jepp, de er litt farlige! Plutselig har du dilla. Men skal de være myke??
SvarSlettMine ble ganske myke ja. Sprø utenpå og myke inni. Er vel alt smøret antar jeg. ;)
SvarSlettBra, da er det vel riktig. :-)
SvarSlettSatte de i kjøleskapet jeg.. de holdt jo på å flyte avsted. :-D