torsdag 25. oktober 2012

Eitrende sinna

Det er ikke ofte jeg skriver lange og engasjerte statuser på FB, men i dag gjorde jeg det. Her er den:
"Til den som har funnet det for godt å tømme bilen sin for søppel langs Fylkesveg 168 mellom Skogbygda og Kolboden: FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!! Hva i all verden er vitsen? Går det ikke an å tenke littegrann? Hva gir deg rett til å bruke min ferdselsvei i fin natur til søppelkasse? Jeg håper virkelig det er navn på noe av det som ligger der og slenger.. Dette er IKKE akseptabel oppførsel. Om du står på min venneliste her, så vennligst slett deg, slike natursvin er jeg ikke interessert i å være venn med, selv ikke her på FB. :-(( Og en ting til: Du bør snarest se litt på kostholdet ditt, stakkars menneske.."


Jeg blir bare så forbanna! 

Er det ikke ren og skjær  barnelærdom at man skal ta vare på naturen?
Kaste sitt eget søppel i sin egen søppelkasse eller på steder som er satt opp for slikt? 

Igjen er vi tilbake på "skikk og bruk" og "vanlig folkeskikk". 

Jeg er stadig like overrasket over mangelen på dette både her og der. :-(

Vel, vel, søpla er plukket opp og ny status skrevet på FB, der vedkommende tilbys sakene sine tilbake. 

Til alle andre enn de som holder på med forsøpling ønsker jeg en flott ettermiddag og kveld. :-)


6 kommentarer:

 1. Har du fått svar?

  Slike uvaner som å hive søppel i naturen burde bøtelegges hardt. Faktisk burde det være en form for zip som varsler politiet når noen kaster søppel på denne måten. Hver gang du handler, full navn, adresse og telefon. Kastes søppelet alle andre steder enn godkjente søppelspann får du politiet på døren hehehe.. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Naboen hadde en mistanke.. så jeg sa han fikk tipse vedkommende om at man ikke var særlig blide for oppførselen. Ellers har jeg sett over, og det er seff ikke noe navn på noe. Dessverre. Skulle gjerne sett vedkommende få en diger bot!

   Slett
 2. Jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg har begynt å ha med meg en tom pose når jeg ute på jakt eller tur. Her snakker vi langt fra folk og vei, men likevel ligger det alt mulig rart og sleng. Alt fra ødelagte fiskestenger, snusesker, paraplyer, klær, liggeunderlag, plast som har vært rundt div. mat, en morken gummibåt (langt fra vann så det spørs om børa vart for tung å bære...) Jeg kunne fortsatt nærmest i det uendelige, men jeg slutter her, for som du; je blir så forbanna!!!

  SvarSlett
 3. Jeg er sinna sammen med deg!!! At det går an!

  SvarSlett
 4. respektløst, måtte karma tømme et søpellass på trappa til alle slike forsøplere! Haff!

  SvarSlett
 5. Jeg er så hjertens enig med deg.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...