mandag 14. mars 2011

Er med på utfordring,,

Litt skummelt for en rykende fersk blogger, men denne utfordringen MÅTTE jeg bare bli med på. Utfordringen er å vise fram sin favoritt, det være seg gjenstand/møbel/detalj i hjemmet. (jeg fulgte sporet herfra: http://frahusetisvingen.blogspot.com/2011/03/utfordring-favoritt-mbelgjenstanddetalj.html )

UTFORDRINGEN LIGGER HER:
http://www.anetteshus.com/2011/03/anetteshus-utfordring-favoritter.html


Her er mitt bidrag:
Må si at helheten er favoritten, men stolen er nr. 1! Det er en liten barnepinnestol fra ca. 1907-1908. Min bestefar var født i 1907, og han lærte å gå med denne stolen. Baksiden har flott slitasje etter dette. :-) Stolen har alle detaljer som en stor pinnestol og er bare helt nydelig i mine øyne.
Ellers er vaskeservanten laget av den samme bestefaren, dog noe senere ;). Dette er velbrukt og ikke gjort noe med, men har all sin naturlige slitasje inntakt. Mye brukt av meg også, siden det er så fint å sette diverse små utstillinger på. :-)

4 kommentarer:

 1. For en skjønn gammel stol! Og herlig når du kjenner historien også:) Lekene fra Le Toy Van kan feks kjøpes hos tinyshop.no. Riktige leker og Sprell (begge har nettbutikker) har også litt! Ha en nydelig dag! klem fra silje.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for skryt. :-) Og tusen takk for svar angående lekene. Bondegården var bare kjempeflott!! Klem!

  SvarSlett
 3. For en utrolig koselig stol! Det er stas å ha gamle ting som har slektas historie i seg!

  Tusen takk for veldig koselig kommentar inne hos meg! Det varmer! Og godt å vite at man ikke er heeelt alene der ute om å ikke være perfekt mamma! :D

  SvarSlett
 4. Hehe, Hege Aida, det føles sånn av og til ja. :-D

  Takk for skryt, er veldig glad i denne stolen ja. :-))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...