Smaksprøver er viktig.
Jeg tror IKKE vi skal skylde på kransekakestengene
om vi blir feitere i jula.
Her er det som ble igjen av dagens bakst:
Men du og du som vi har kost oss i dag. :-D
Og igjen, verdens enkleste bakst her i huset.
1. Kjøp en ferdig rull med kransekakemasse
2. Rull fingertykke pølser.
3. Stek i ca 10 minutter på 180 grader, midt i ovnen.
4. Avkjøl
5. Smelt en plate kokeskjokolade. (helst vannbad)
6. Dypp begge ender av kransekakepølsene i sjokoladen.
Guttungen dyppet sjokoladeendene i strøssel etterpå.
7. Avkjøl litt
8. NYT
Ha en fin kveld,
med eller uten
kransekakepølser
Herlig enkelt! Dette passer meg perfekt. Tusen takk!
SvarSlettKlem Vigdis
Bare hyggelig. :-) Her inne hos meg er oppskriftene alltid usedvanlig enkle. :-) Klem
Slettdet enkleste er det beste - denne oppskrifta gikk jeg for i fjor - og sånn skal det bli i år også . klem klem
SvarSlettSå bra! Klemme forsiktig
SlettVi har kosa oss med "smake-kling" i dag. Var medhjelper på et kurs i går kveld og rakk å bake litt selv også. All julebakst smaker best før jul. Jeg kan ikke kjøpe ferdig kransekakemasse, for jeg har så mange eggehviter igjen etter klingebaksten. Men det med sjokoladen kjøper jeg gjerne.
SvarSlettHa en fin tirsdagskveld!
Klem fra Ingunn
Hei! Nå skal jeg google kling. :-) Ha en fin kveld
SlettFerdig kransekakemasse er så bra! Har kjøpt det inn. Håper å få stekt de en av de første dagene. Det er mannen i husets favoritt :)
SvarSlettDe er kjempegode og da! :-)
SlettLettvint og nydeleg for dei som kan ete nøtter og mandler.
SvarSlettOg det kan dei fleste.....
Fin kveld frå Anne-Mari som et restar frå søndagens kakebord...
De fleste kan det ja.. jeg kan til en viss grad. Tirsdag ble det litt over en viss grad. :-D Men godt det bare gir litt kløe i munn og øyne. Verre med de som tetner helt. Ha en fin kveld
SlettNei det var kanskje ikke så mye igjen, men det betyr at dere har kost dere! :-)
SvarSlettÅ ja, det skal jeg si deg vi gjorde. :-)
Slett