tirsdag 23. desember 2014

2014-landsbyen

Guttungen har fått på plass julenisselandsbyen i år, helt uten hjelp.
Dette her vil jeg ikke ha noe av skylda for altså.
Årets nisser er jo verre enn noensinne.
Bare se her hva jeg fant når jeg inspiserte landsbyen:


Nissene melder i år om at vaktholdet er skjerpet etter at Selveste Kaptein Sabeltann kom seg inn i nisselandsbyen under fjorårets treff. Klærne hans matchet ikke noen av de andres, og han hadde i tillegg laget endel bølger som uroet freden. Her er link til nevnte hendelse.Det er etter de rådende veldig bra at det ble satt inn en stor styrke for å holde orden i år.
Vi ser at ordenspoliti P. Urken holder et våkent øye med Ping Vin som kommer ut av det som må være en skjenkestue. Han observeres mens han står og kakler med en MC-gjeng som har dukket opp. I kjent Vin-stil gestikulerer han og prater høyt. Vil han villlede eller veilede MC-bamsene, mon tro?


Det ser ut som om festlighetene i skjenkestuen har gått over stokk og stein. For ikke å si rett i taket...  En liten sliten nisse har fått med seg et spann ut, og satt seg på pipa for å nyte innholdet. Ja, dette er sannelig litt av et nisseseminar.Vi observerer at de aller fleste nissene er vendt mot det store brune huset på toppen av bakken. Hvorfor? Vil det rase ned? Er det et vennlig hus, eller er fru H. Eks der i dette øyeblikk, for å steke alle som måtte våge seg opp? Det vet man ikke noe om ennå. Vi får håpe svaret åpenbarer seg i løpet av jula.
Bak låven finner vi også et noe merkelig syn. To av medlemmene av familien N. Isse har tatt seg den veien med en hel sekk med gaver. Det ser da litt mistenkelig ut? Og ikke minst virker det noe suspekt at T. Yster er med dem, i snikende positur. Vi får håpe P. Urken klarer å ordne opp i dette kaoset av en nisselandsby i år. 4 kommentarer:

 1. Ja nå er det jul - når nisselandsbyen din er på plass :)
  Juleklem ♥

  SvarSlett
 2. Ordner seg nok, i år også :)
  Klem og god jul :)
  Mor Mork

  SvarSlett
 3. Nice post, things explained in details. Thank You.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...