mandag 12. desember 2011

Innlegget jeg aldri trodde jeg "måtte" skrive... :-O

Jeg surfet rundt her inne i Blogglandia i går.. Ante fred og ingen fare. Anonym snek jeg meg rundt. Som alltid.. Men ett eller annet sted har det gått galt med min anonyme, usynlige skybert-tilværelse her inne.
En eller annen har lagt merke til denne bloggen. En eller annen har nominert meg i en Beste Blogg "ditt og datt"-kåring. To ganger. Jeg er nominert i to kategorier!! :-O
 Så her sitter jeg da. Litt sjokkert, litt skremt, veldig overrasket, men dog glad. :-)

Versågod: Litt valgflesk.. ;-)
Så om du liker bloggen min, gi meg gjerne din stemme. Uansett syns jeg dere som leser dette innlegget skal gå  innom her  og kikke på noen av de flotte bloggene som er nominert i denne kåringen. Det er lagt opp linker til hver eneste blogg, slik at dere lett kan kikke på de forskjellige. Kanskje dere finner noen nye favoritter? Kanskje dere finner en "gammel" favoritt som er nominert, så du kan stemme på den? Kanskje dere bare vil kikke, uten å stemme?
Vel, ta turen innom Ege Denne uansett.Takk til den som nominerte meg (har en liten mistanke om hvem det kan være...).
Og takk til Ege, som har ordnet det hele~dette var litt av et arbeid, det kan jeg se.


Takk.

19 kommentarer:

 1. OMG!! ;)
  hoho,jeg vet hvem som nominerte deg,og det var ikke meg!Ikke fordi jeg ikke ville, men fordi jeg ikke har nominert noen som helst. Det er så lett å glemme noen.. Og jeg er ikke så kjempebegeistra for slike kåringer, rett og slett fordi noen kan føle seg litt ekstra på dette med å bli rangert. osv osv bla bla bla.

  Dette er ikke hemmelig, jeg sa akkurat det samme til Ege. Akkurat denne kåringen er jo bare morsomt da, ikke dønn seriøst. Så det er jo gøy å bli nominert, for all del! (jeg tøyser jo litt selv rundt det inne hos meg,fordi jeg synes det var så morsomt med den kategorien jeg var plassert i:)Heier på deg elin, you gogogogoo!

  SvarSlett
 2. Jeg nominerte ingen jeg, fordi jeg ikke visste at det fantes en gulrotkåring. Ser at de fleste jeg kunne tenke meg å nominrere er med uansett. :-D Men skjønner hun som freaket ut litt her inne for noen dager siden mer nå(om du leser dette R.. ;-) ) når hun ble nominert i en seriøs kåring. Jeg ble litt satt ut sjøl nå, nemlig. :-D Sånn kan det gå. Artig da, bare det ikke blir for mye sånt. den og den vinner alle kåringene og den og den kommer alltid nederst. Ikke mye moro. Noen har alltid klaner. jaja, WB, detta tar vi som det kommer på strak arm.
  (..såå det var ikke deg, altså... ??!?!?! WOW)

  SvarSlett
 3. Det var ikke meg, men du vet du er i mine tanker. (nesten) alltid!

  :)

  SvarSlett
 4. Dette er ein sjokkarta oppleving. Eg fann meg sjølv der inne....eg som er a bit shy!
  Skal vi ønske oss lukke til...? Ja, vi gjer det :)

  SvarSlett
 5. Jeg dynes den Gulrot greia til Ege var så morsom.
  Tenk alt det arbeidet.
  Koselig at dere finnes på listene.
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nominasjonene :)) Dette blir gøy vet du ;)
  kLæm

  SvarSlett
 7. Takk til dere alle, og gratulerer til dere også. Vi er visst der alle. :-D kult. Enig med deg mormor, masse arbeid og morsom kåring. :-)

  SvarSlett
 8. Ja, har du sett...jeg har stemt på deg jeg! Er faktisk nominert til 5 kategorier selv...merkelig.
  Klem!

  SvarSlett
 9. Vel fortjent var det! Dere er så flinke alle sammen!

  Helt skremt jeg også. Tenk å bli plassert i samme boks. Og så har jeg fått minst en stemme så da er jeg ikke altfor trist over ikke å vinne! :D

  SvarSlett
 10. Takk, Virrum. :-O :-) Har sett du er nominert også, og det er ikke merkelig. :-) Har ikke somlet meg til å stemme noe som helst ennå jeg. :-D Trege hedmarkinger, vet dere.

  SvarSlett
 11. hehe, så deg der inne også Sotengelen. :-D Moro

  SvarSlett
 12. Så moro da :-D
  Masse lykke til!!!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 13. gratulerer- velfortjent Elin!
  Ble sjokka av å finne meg selv der, i så godt selskap!
  Dere er så flinke alle!

  SvarSlett
 14. Ehem, bare så dere vet det alle sammen:

  DERE ER ALLE VINNERE <3

  SvarSlett
 15. jeg kikket også inn dit tilfeldig, og så meg selv!
  Så gledelig overrasket!

  Lykke til til oss, Elin!
  ;)

  SvarSlett
 16. Først tenkte jeg som så at det var vel der du fant meg, men nei, Hekseliv var ikke med der, derimot ligger et par av mine andre sider i nomineringsstrid :)

  Men det var jo gøy at du fant meg, for da fant jeg bloggen din. Og nå skjønner jeg jo at du har nok småfolk av mange forskjellige kategorier hos deg, det er en del av dem på dine trakter ;)
  Klem og lykke til

  SvarSlett
 17. Lykke til til oss. :-)

  Cassandra: Jeg fant deg indirekte gjennom kåringa. Fant Bjørnehiet der inne, og dermed fant jeg deg. Heldigvis. :-)

  SvarSlett
 18. Gratulerer så mykje lille du! Trur det er mange som sikkert skulle vært med men som ikke er der. Spør du meg, er det viktigste med den her kåringen at folk kanskje får en anledning til å finne nye flotte blågger å lese og kose seg med.

  SvarSlett
 19. Hehe, luringen Bøllemamma! Sender en liten takk i din retning. :-D Jeg har alt funnet meg to nye favoritter der inne på lista, har bestemt meg for å se over den nøye. Mange flotte blogger som er verdt en kikk der. :-) :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...