mandag 28. november 2011

Jeg snakket med en av mine favorittbloggere i dag!

Faktisk!
Og vet dere hva? Hun var kjempehyggelig. For meg virket hun som det motsatte av det hun titulerer seg som på bloggen sin..men men. :-D The not so perfect mum-blogg kaller hun bloggen sin.... Dere har vært innom der og kikket ja? Tror det er mange som leser denne morsomme bloggen som også tar opp alvorligere ting.

Dette er en av de første bloggene jeg begynte å følge, husker ikke hvordan jeg kom inn dit engang. Antagelig loffet jeg inn etter et besøk hos Whitebite, det er som regel det jeg gjør når jeg finner nye blogger jeg liker. ;-). I alle fall så klang bloggnavnet perfekt i mine øyne ;-), så leste jeg et innlegg, og var hekta. :-)

Plutselig flyttet hun hit til min kommune,
og fant meg på FB. :-D
 Hvor hun hadde holdt til inntil da? Vel, ikke i Oslo, Bergen, Haugesund, Klepp, Kristiansand, Haukeli eller Sotra.. neida, hun kom flyttende fra en av mine nabokommuner.
 :-D (Hurra som jeg følger med... )


Og i dag var vi på samme barneforestilling på biblioteket her.
Jeg løøøp mot henne med det samme jeg så henne og ropte haaaalllooooooooooooo!
som dere ser har jeg lånt et bilde
med copyright. Fy på meg. 
 Neida...jeg satt under hele forestillinga og lurte på om jeg turte å gi meg til kjenne. :-D  Heldigvis ble det til at jeg turte. :-) Vi hadde en koselig liten prat, til tross for  alt styret rundt, og meg  som holdt på å kollapse av slitenhet.

Det BESTE  var da mannen hennes kom, og hun sa: "Dette er Elin, hun er en BLOGGER!" .
Wow-jeg har aldri blitt presentert som en blogger før.

Jepp, jeg er offisielt en blogger.
Men alvorlig talt, det var litt rart å høre. :-D Litt sånn: "Oj! wow! Jeg?!? en blogger?!" :-D

Har du blitt presentert som blogger, eller presentert deg selv som det?
 (Og har dere møtt mange i "livet utenfor"-Blogglandia som dere har blitt kjent med her inne?)


pst: takk for praten, Hege Aida. Vi talas!

17 kommentarer:

 1. Så gøy!
  Vet du..dersom temaet blogg kommer opp..smyger jeg meg stille vekk og gjør meg opptatt med noe..jeg vil nemlig ikke snakke om det. Sykt? Eller..bare veldig sjenert? ;-)

  SvarSlett
 2. Veldig vanlig, tenker jeg? men hvorfor, vi gjør ikke noe ulovlig. :-D

  SvarSlett
 3. Oj,Elin -kult!
  Skulle gjerne truffet både deg, Hege-A og hun øverst her:) Men jeg er så sabla blyg!! usj.

  Jeg forteller nesten ingen at jeg blogger, men synes det er synd at det er slik..

  SvarSlett
 4. Så stilig!
  Så skummelt også, da..

  Nei, har aldri snakket med noen jeg kun har truffet på blogg, og om temaet blogg kommer opp, sier jeg helst ingenting..

  Tøffe dere er!
  :)

  SvarSlett
 5. så gøy ja!

  jeg har ikke truffet folk jeg har blitt kjent med i blogglandiaa nei, men har noen venner som vet det- som jeg reiser på tur med av og til. Sist gang ble vel begrepet blogger nevnt da ja....men sånn til vanlig, er det helt hemmelig. Og vet ikke om jeg hadde turd dra på et stort bloggtreff noen gang- men er noen her jeg godt kunne hilst på ja, tror jeg..sjenert jeg og;)

  SvarSlett
 6. Ingen møter og ingen samtaler med andre bloggere. Tror jeg da. Det hadde nok vært koselig, men jeg som deg regner meg egentlig ikke som blogger.

  Høres ut ansett ut som en koselig møte. :D

  SvarSlett
 7. Har aldri blitt presentert som blogger og aldri møtt noen av dere jeg syns jeg kjenner så godt! Men det hadde sikkert vært artig.
  Jeg reklamerer ikke veldig for bloggen min, bare til enkelte. Noen himler jo med øya når de hører om bloggere, og da blir jeg ganske stille ja ;) Men det er jo dumt å være sånn. Så jeg jobber med saken! Vi har jo absolutt ikke noe å skamme oss over!!! Stakkars de som ikke leser blogger eller blogger sjøl. De går glipp av mye syns nå jeg!

  SvarSlett
 8. Hej Elin.
  Dejligt at du har mødt en af dine blogvenner.

  Jeg har aldrig mødt eller talt med en blogger - og kalder mig det heller ikke.
  Ønsker dig en god tirsdag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlett
 9. Har truffet noen, og det er fryktelig skummelt før man finner ut at de er egentlig helt vanlige folk som deg selv ;) Koselig er det :))
  Men blogging er noe man liksom ikke snakker høyt om......
  Klæm

  SvarSlett
 10. Jeg opplevde plutselig at jeg kjente ei som har en av mine yndlingsblogger. Ble invitert til å være med på ei håndarbeidsgruppe i ei bygd like ved der jeg bor. Så la jeg merke til at ei på gruppa hadde laget likedanne luer som ho på den bloggen jeg besøker ofte - og så begynte jeg å lese litt grundigere, og til slutt måtte jeg spørre... og hun var en av mine lesere og hadde akkurat fått mistanke om at jeg var "ho Embla". Veldig morsomt. Hun har dessverre pause i blogginga nå. :-) Ha en fin tirsdag.

  SvarSlett
 11. ÅÅÅÅ jeg er skikkelig sånn sjenert når det kommer til sånt altså! Jeg har jo sååå lyst til å treffe dem jeg bor nærme da, men.... huffameg.... skikkelig dørstokkmil! Men spekulerer i å arrangere et lite bloggtreff jeg da, så får jeg det på egne premisser affal :) hihi

  Syns det er superkoselig at du har truffet skribenten fra NSPMB :) Skulle gjerne ha truffet dere begge to :)

  klem

  SvarSlett
 12. Ler @ elin

  Joooo folk gjør sånt! Folk som elin og Trollmor gjør sånt!! hohohoho

  Megabra!

  SvarSlett
 13. Artig! Men du, det er eg som er SHY ;))
  Har ikkje truffe nokon in real life, nei! Veldig få anar noko om min tilværelse innpå her, og det er like greit!

  SvarSlett
 14. Hihi, jammen morsomt å lese om seg selv!! Og jeg har aldri blitt kalt noens favorittblogger før, så jeg er jo kry som en hane her!!

  Og ikke bare møttes vi to tøffe i trøya, men nå har vi jammen lansert ideen om å ta en kaffe sammen en dag også! Morsomt og ufarlig, for vi var jo så snille og helt vanlige begge to. Flaks med den! :D

  SvarSlett
 15. Så gøy! Jeg har selv måttet "gi meg til kjenne" og selv om det har vært litt skummelt, så er det jo først og fremst hyggelig!

  Jeg blir forlegen f.eks. når en og en gjest blir presentert av jubilanten i et 40-årslag, sånn mens alle sitter til bords, som "hennes blogg har blitt anbefalt av vg", fordi jubilanten har fått med seg at jeg fikk en link derfra en gang. Huff. Og selvfølgelig enda mer kleint når ukjente gjester etterpå spør "Hva blogger du om da" eller "Å, ja, er det du som har den vin-bloggen?". Ha ha ha ha.

  SvarSlett
 16. Det er stas å møte medbloggere "live". Jeg har vel sjelden blitt presentert som en blogger...

  SvarSlett
 17. Så artig med så lange kommentarer! :-) Ja, rart HA, vi var jo ganske vanlige. :-)

  Likte historiene deres, folkens. :-))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...