lørdag 16. juli 2011

Unødvendige utsagn. EN LISTE

Av og til kommer folk med de utroligste kommentarer og spørmål. Her er en liste:

1
Man er ute og går. Plutselig snubler man og faller så lang man er. Et menneske som ser det hele kommer bort og sier:
"Datt du?" (eller "Falt du?" som det heter på fint)...  "neeeeida, datt nei.. nei, jeg LIKER å sparke borti og ta svalestup bare for moro, for så å legge meg ned i  en salig fart. JEG datt ikke, JEG LA MEG NED...FORT!!"


2
Man er ute og kjører og har med seg passasjer... Plutselig kjører man oppi et hull i veien så det smeller i hele bilen, rusta spruter og man tror akslingen holder på  å falle av. Passasjeren vil med stor sannsynlighet si:  "Så du ikke det hullet?" NEI, JEG HADDE DA FOR P.....  IKKE KJØRT OPPI DET OM JEG HADDE SETT DET!!! ? 

3
Man ligger i sin søteste søvn. Plutselig hører man fra den man deler seng med: "Du snorker!".  Interesserer meg ikke, jeg SOV. TAKK for at du vekket meg og sa fra... 


4
Man har vært hos frisøren og klippet seg helt kort etter å ha hatt kjempelangt hår. Plutselig  treffer man på noen man kjenner og kan helt sikkert vente seg spørmålet: "Har du klippet deg?" halooooo! nei, jeg har revet av meg håret i frustrasjon fordi jeg får så mange dumme spørsmål.. 


5
Man sitter så diskret man kan og ammer. Plutselig  kommer en  bekjent bort og spør selvfølgelig: "Har du fått barn?" ......Barn? jeg? å denne her, nei det var bare ett jeg fant inne på kjøpesenteret her borte og som jeg festet til puppen bare fordi jeg ikke hadde noe annet å gjøre akkurat nå.. 


6
Man ligger  sover skjønneste søvn midt på natta. Plutselig hører man telefonen ringe og ringe og ringe og ringe. Man lar den ringe. Det slutter å ringe og begynner igjen.  Til slutt gir man etter og tar den.. Hallo, svarer man med hes og trøtt stemme.. Personen i andre enden kommer helt sikkert til å starte samtalen med et kvitrende: "Hei, sov du?" . NEIDA, ER DET NOEN SOM SOVER PÅ DENNE TIA AV DØGNET DA? NÆÆÆ! 

7
Man er ute på en fredelig biltur på glatt føre. Plutselig sklir man og havner i grøfta. Første bil etter deg stanser (forhåpentligvis, siden der er påbudt) og spør: "Kjørte du av veien?" EHH NEIDAAA JEG BARE SER MEG OMKRING I LANDSKAPET.  HVITT OG FINT HER OM VINTEREN GITT. 


8
Man er ute og rusler en tur langs veien. Plutselig møter man på noen man kjenner. Denne vil da stoppe deg og si: "Hei, er du ute og går?" Jeg nei, ser du ikke at jeg kjører rundt i en DIGER TRAILER!?


9
Man har langt om lenge fått sove etter å ha hørt på den ved siden av vri og vende på seg uten å få sove. 
Plutselig hører man i døsen: "Jeg får ikke sove, får du?" JATAKK JEG FIKK ENDELIG SOVE. TAKK FOR AT JEG SLAPP DET MER. 

10
Man har vært og handlet og stappet posene sine fulle. Litt for fulle! Plutselig-midt ute på parkeringsplassen- slites håndtaket på plastposen (som man så ikke-miljøvennlig har utstyrt seg med) av og varene spretter utover hele bakken. Trykket i hendene letner og metallbokser skrangler. En som ser  og hører dette og er litt unna kommer til å rope: "Du mistet varene dine!" Mistet varene mine? Neida, jeg bare lærer dem å gå selv så jeg slipper å bære rundt på dem lenger....


Dere må da være enig i at alle disse utsagnene og spørsmålene her
hadde vært bedre usagt? 

Andre som har noen veloverveide utsagn på lager?11 kommentarer:

 1. Hahahahahahahaha :))

  Ligger og sover/døser og får spørsmålet: "Er du våken?"

  SvarSlett
 2. Herlig! Ja utrolig hva folk kan spørre om! Er sånn når man treffer folk i butikken eller går tur også. Jaså du er ute og handler? Eller: Du er ute og går tur? Hva svarer man til sånt da?

  SvarSlett
 3. Ikke sant, noe så dumt å spørre om, både det Guri og mormor nevner. Ja, hva svarer man?!?

  SvarSlett
 4. hahaha! bra innlegg!
  kommer ikke på noe utfyllende- men er vel ganske ofte en får sånne opplagte teite spørsmål ja...

  SvarSlett
 5. Ha ha ha, vi mennesker er rare.
  Hva med "Nei, er det du som kommer?"

  SvarSlett
 6. Ha ha ha - nå lo jeg godt :-D Gemalen og jeg var ute og gikk en gang, og jeg snubla i kantsteinen (og slo meg faktisk ganske hardt i lyktestolpen jeg ramla inn i), og da kommer det fra han "Hvorfor i all verden gjorde du det der?" "Jo, fordi jeg fikk så jæ... lyst til å føle litt smerte vel!" Kommer vel i samme kategori det spørsmålet og vel :-P

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Heisann! Nei, disse tar kaka!
  Jeg har sikkert stilt noen dumme spørsmål opp gjennom åra også, men har heldigvis glemt dem!
  Ha fine sommerdager uten mer regn ;:OD)

  SvarSlett
 8. Hehe, Snerte sneller osvv: Herlig. Hvorfor, av alle ting. :-D Hadde han da enda sagt: Hvordan. Litt bedre, men. :-D *gliser*

  VogV: Takk, ja godt man glemmer sine egne dumme utsagn. Her regner det, men.. ha fine sommerdager du også.
  :-)

  SvarSlett
 9. Haha, sykt bra! ;D dette likte jeg. Men det er sant. man sier/spør om så mye rart.
  Så kjekt at du la igjen en kommentar hos meg, slik at jeg fant deg. Og ikke mindre kjekt var det at du ville legge deg til som følger :-)
  Ønsker deg en god uke.
  BlandetLoft-bloggen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...