mandag 18. juli 2011

Fargenes betydning, bare tull?Sitat lightlines:

"Farvene påvirker oss mer enn vi tror. Med litt forståelse for bruken av, og hvordan vi påvirkes, kan vi faktisk bruke farvene aktivt til å skape energi i våre liv.

Vi anvender farver mer eller midre automatisk i fht. innredning og bekledning, men vi kan og bør også bruke farvene mer aktivt i form av bl.a. lysmagi og stenmagi."


http://lightlines.no/farger

Klikk på linken så ser du hva de enkelte fargene står for...Jeg er på en såpass alternativ linje at jeg tror det kan være noe i det. Hvorfor skulle ikke farger påvirke oss når alt mulig annet gjør det?! Jeg er ikke så ekstrem at jeg bruker de og de fargene på klærne for den og den grunnen, men det er kanskje noe å tenke på.. ?


Hva tror du, er det noe i dette? 
Tro kan flytte fjell, vet dere.. :-)


5 kommentarer:

 1. Artig innlegg! Jeg tror farger påvirker oss, om den samme fargen påvirker alle likt er jeg ikke sikker på, men hvem vet....
  Ha en fin dag.
  Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 2. Fint innlegg! Og ja - jeg tror det er noe i det. Jeg har mine favorittfarger, sikkert som de fleste andre, uansett betydning eller ikke, men veldig artig å lese!

  Klem fra Inger

  SvarSlett
 3. Åjada.
  Altså...jeg er ikke ekstrem på noe vis, men ville voktet meg vel for å brukt for mye rødt på et soverom, for eksempel.
  Jeg har ikke sjekket oppmot fargeanalysekart før jeg har malt hvert rom, for jeg tenker vel at vi kjenner litt på oss selv hva som passer også.
  :)

  SvarSlett
 4. Farger har betydning for oss. Uten at vi tenker over det omgir vi oss ofte med farger som er riktige for oss :)

  SvarSlett
 5. dette mener jeg det er forsket på, seriøst. Har hørt at sjokkrosa ble brukt i terapirom for det skulle virke beroligende f eks. Og grønt skal man ikke ha i spiserom for da får man mindre apetitt- oransje skal være bra for apetitten. Masse sånt. Så ja, dette tror jeg på!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...