onsdag 11. mai 2011

Tanker om BLOGGING og læring..

Tenk på alt jeg ikke ante før jeg begynte å blogge.. det er helt utrolig... tenk, jeg trodde bloggere var bloggere. Visste jo ikke at det fantes mammabloggere, interiørbloggere, hverdagsbloggere, sybloggere.. Ja jammen har jeg blitt opplyst i det siste. Og giveawayer og awarder... ikke visste vel jeg at sånt noe fantes engang.


Senest i går fikk jeg vite hva en bjønntapp er, neimen om alt som kommer ut bak på bjørnen heter bjønnmøkk nei.

Og jeg har funnet ut at det er skikkelig trendy å gå på loppemarkeder! Hurra jeg er trendy!! Enn så lenge, snart er jeg vel bare helt dust som gidder. :-D

Akkurat nå lærte jeg at det i limonade til voksne skal være mer vin enn i limonade til barn, og det er jammen bra det er sånn. :-)

Og at det er flere enn meg som er grøssende gode til å sette opp filmlister har jeg også sett.

Jeg vet nå hva en epilator er, jeg vet at en kattevenn av meg er redd vimpler, og at en gammel nabo har gått på lavkarbodiett.

Et sted lærte jeg å lage monstre av håndavtrykk, jeg har fått ideer om putesying jeg aldri kommer til å bruke, det samme med "den hvite trenden"  i interiør.Jeg har skjønt at det er alt fra "ikke farlig i det hele tatt" til "uhyrlig bare å tenke på det" når det gjelder å legge ut bilder av og navna på  sine barn på blogg.


Ja jammen har jeg fått med meg mye etter at jeg begynte med dette. Masse unyttig, endel nyttig, mye moro og jeg har "truffet" mange trivelige folk her inne.

Er det ikke skjærande artig å bo her i "Blogglandia" dere??

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg håper at dere som kjenner igjen noe her fra egen blogg tar til dere dette som en ære.. Jeg leser boggene deres og koser meg med det dere skriver. :-)) Dette innlegget er ikke for å fornærme noen.

Jeg har dessuten stjålet alle bildene  denne gangen. Det er ikke min skyld, men Kvasir sin. :-D

9 kommentarer:

 1. å dette var kuult! Og hvis jeg ikke tar helt feil, er jeg på lista di her...;o))
  ja, er det ikke utrolig hva man kan lære i Blogglandia?? og ikke minst mye fjas og vas..
  grøssende klem ☻

  SvarSlett
 2. kremt.. ja du dukket nok opp en gang eller tre her. :-) Det er fordi jeg omtrent bor inne hos deg, for der inne er det utrolig mye moro som passer meg. :-D Klem!

  SvarSlett
 3. å.søte du! nå ble jeg glad!
  jeg lider jo av paranoia vet du..så da tenker jeg mye sånnåja,fint at folk kommenterer...men det er sikkert bare for å være snille..av sypati og sånt. haha.Der har du meg!
  Setter pris på at du er inne hos meg. Du får gjerne bo der om du vil;o)
  Liker meg her inne hos deg også, jeg synes du bare blir bedre og bedre.. Blogging tar litt tid synes jeg..det tar tid å finne ut hva en egentlig vil formidle. Men når man finner det, er det bare gøy!
  klem♥

  SvarSlett
 4. *sympati (skulle det være ja..mye skrivefeil ikveld ja. Vi får legge oss)

  SvarSlett
 5. Hehe, jeg gidder ikke kommentere der jeg ikke liker meg i alle fall. Ikke dermed sagt at jeg ikke liker det jeg ser når jeg ikke kommenterer. :-D

  SvarSlett
 6. Herlig innlegg! Jeg er så enig med deg at det er moro med blogging! Og jamen var jeg også nevnt ser jeg!
  Og i morra lille Elin - ja da blir det endelig sendt en pakke i posten herfra også! På tide ja!

  Klem Inger

  SvarSlett
 7. He, he! Slik var det for meg også når eg flytta til Blogglandia. Alltid noko nytt her, både nyttig og unyttig! Give away var nytt for meg også, og du har vunne også ser eg. Gratulerer!

  SvarSlett
 8. Takk for skryt, mormor, ja du er nevnt. :-) Er mye innom deg også Shy B, takk for gratulasjon!

  Ha en fin kveld alle sammen!

  SvarSlett
 9. Hihi, helt enig! MYE jeg har oppdaget her inne, mye nyttig, mye unyttig, mange gode tips og råd, og VELDIG mange koselige mennesker!!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...