lørdag 26. mars 2011

Lappeteppe til baby.

Forholdsvis tykke pinner, og tynt babyull garn (div). Lappene er heklet sammen til et lett og godt teppe. Jeg ble "litt" lei av å hekle sammen lapp etter lapp etter lapp i det uendelige, så en venninne lærte meg et triks: Ta opp masker fra det som er ferdig, og strikke videre rett på. GENIALT!!! De lange feltene i teppet er laget på den måten.


Jeg er forøvrig en riktig mester i å lage hull i det jeg strikker.... det skjer når jeg  f.eks. prøver å være skikkelig strikkeproff og se på tv mens "fingrene går"..  Heldigvis har den samme venninna lært meg å hekle blomster, og det ble ble brukt over hull i teppet. :-D Dekorativt også, i grunnen. Jeg er for lat til å rekke opp og strikke på nytt når jeg merker feil langt bakover... Og om jeg skulle finne på å rekke opp så blir det ikke mye vakkert når jeg mister enda flere masker underveis i opp-igjen-strikkinga.. derfor: DEKOR!


Apropos dekor..... dette teppet ble brukt som "glasur" på bleiekaka jeg har satt sammen. Bleiene nå til dags er jo grønne og orange og fulle av frosker og tall og alskens rare greier. Ikke mye kremaktig og fint. derfor.. DEKOR.. :-D

Syns teppet ble helt greit. :-) Må innrømme at jeg er litt glad det er ferdig og avlevert. Et halvferdig prosjekt mindre.

3 kommentarer:

 1. Oi! :-) Hu veininna di, kan å lære bort åssen man avslutter prosjekter også?? ;-)

  SvarSlett
 2. Nei, vet du...det har jeg liten tro på.. :-D ;-P

  Hu setter meg på masse gode ideer, men jammen må jeg jobbe sjøl. :-D

  SvarSlett
 3. Teppet ble kjempeflott. :-)Kaka også! :-)

  "Lærerinnen din" hun driver nå å rydder opp i alt mulig av garn og slikt og har vel funnet 10 kg med uferdige prosjekter så langt... Bestemte meg for å gjøre ferdig de jeg hadde kommet lengst på først, så nå er det et pledd til som snart er ferdig. :-) Deilig! :-D Mindre å gremme seg over at bare ligger der...
  Fant masse lapper som skal komme teppeprosjektet vi har gående på tirsdager til gode. Så da blir det nok snart et ferdig teppe til der også. :-)
  Fardigstilling tror jeg skal bli et stikkord for våren...
  Husk å stille klokka; det er nemlig blitt litt mer sommer i dag... :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...